Smärre kursändring för redaktionen!

Den här webbsajten kom till för att jag skulle ha någonstans att lägga material som hade koppling till mitt arbete med boken Jazzen i Värmland.

Men ambitionerna breddades och plötsligt gjorde jag aktuella intervjuer och skrev om vad som hände i Jazzvärmland. Roligt, men också en grogrund för samvetskval när man känner sig orättvis och inkomplett.

Så nu avslutar jag försöken till löpande rapportering – ni kommer inte ens att märka det. Men titta gärna in ibland – man vet aldrig vad som kan dyka upp när det händer något intressant. Som till exempel när Monk Montgomery spelade elbas – en Fender Precision – i Lionel Hamptons orkester på Mariebergsskogen september 1953. Det var en nyhet som hette duga!

1 svar på ”Smärre kursändring för redaktionen!”

Lämna en kommentar