Äntligen!

Nu kan Jazzen i Karlstad köpas! Tjohoo! Första tryckningen har anlänt och lagret har redan börjat minska. Glada och lätt överraskade köpare använder ord som ”jättesnygg” och ”oj, vad fin”.
Inte helt oförtjänt! Formgivaren Daniel Åberg i Uppsala har gjort ett kanonjobb med en tilltalande layout som inbjuder till bläddring och läsning. Hans råd bland annat om att använda finaste papperet har resulterat i en påtaglig kvalitetskänsla. Om sedan mina skrivna ord lever upp till förpackningen så är jag nöjd!
Här kan du se några prov ur boken.

Jazzen i Karlstad kan köpas över disk hos Akademibokhandeln eller Lars Hjalmars Bokhandel i Karlstad. Den finns också på Bokus och Adlibris, och kan även köpas direkt från förlaget, dvs mig. Där hamnar priset på 290 kr, ett par tior under nätbokhandlarna, och ytterligare ett par under bokhandlarna. Men å andra sidan tillkommer porto på 70 kr om man inte vill eller kan hämta boken. Stöd gärna de fysiska bokhandlarna!
Beställningar till mig kan skickas till olle@skriptus.se, jag skickar boken med faktura som kan betalas till bankgiro eller eller via Swish.

Lämna en kommentar